Discace Of Sweden – Ace Your Game

Bakgrund

Vi är tre stycken glada discgolfare som en varm sommardag 2022 började väcka idén om att starta en butik specialiserad med bara discgolf.
Då vi tidigare drivit e-handel och butik kändes det som ett naturligt steg att starta både en en discgolf online shop men också en fysisk butik dit man kan komma för att få hjälp och klämma och känna på produkterna. Arbetet påbörjades under sommaren 2022 med att ta bygga upp vår e-handel och kontakta leverantörer och tillverkare för att säkerställa att vi skulle ha ett brett sortiment med de största märkena på marknaden. Efter många timmar bakom tangenterna, kameran och i telefonen så är nu äntligen vår e-handel på plats. Nu när e-handeln äntligen är på plats kommer vi till den absolut enligt oss roligaste delen av det hela, att bygga upp och starta upp Discace fysiska discgolfbutik i Mjölby. Här kommer vi erbjuda ett brett sortiment discar, ryggsäckar, korgar och andra tillbehör.
Den fysiska butiken kommer att vara öppen året runt och vi hoppas att vi får äran att träffa dig i butiken.

Vi brinner för discgolf

Vi likt många andra i vår bransch har en stor passion för sporten och vill sprida sporten vidare och få fler att upptäcka denna fantastiskt roliga sport och fritidsaktivitet.

Framtid

Vi har som vision att skapa något eget och fylla ett idag tomt segment inom discgolfen. Vad är det då undrar ni kanske? Ja, det kommer vi presentera under våren 2023.
Så följ oss på Instagram och Facebook för löpande uppdateringar

När öppnar ni fysisk butik?

Den fysiska butiken beräknas stå klar i Mjölby, Östergötland under slutet av December 2022 eller senast i början Januari 2023.

Här kan Ni läsa mer om den fysiska butiken

Markus
Inköp & försäljning

Ansvarig för våra inköp och försäljning

Bengt
Lager / kundtjänst

Ansvarig för kundtjänst och lager

Kristoffer
Produktutveckling

Design och utveckling av våra egna varumärken

Simon
IT

Utveckling och drift av e-handel