Discace Of Sweden – Ace Your Game

Bakgrund

Vi är tre stycken glada discgolfare som en varm sommardag 2022 började väcka idén om att starta en butik specialiserad med bara discgolf.
Då vi tidigare drivit e-handel och butik kändes det som ett naturligt steg att starta både en en discgolf online shop men också en fysisk butik dit man kan komma för att få hjälp och klämma och känna på produkterna. Arbetet påbörjades under sommaren 2022 med att ta bygga upp vår e-handel och kontakta leverantörer och tillverkare för att säkerställa att vi skulle ha ett brett sortiment med de största varumärkena på marknaden. Efter många timmar bakom tangenterna, kameran och i telefonen så öppnade vi vår e-handel i slutet av november 2022. Efter att e-handeln var på plats började arbetet med att starta upp den fysiska butiken som öppnades upp den 7 Januari 2023. I vår fysiska butik erbjuder vi allt man behöver för att spela discgolf så som discar, väskor, tillbehör, privatlektioner och mycket mer.

Vi brinner för discgolf

Vi likt många andra i vår bransch har en stor passion för sporten och vill sprida sporten vidare och få fler att upptäcka denna fantastiskt roliga sport och fritidsaktivitet. Vi vill också bygga en levande discgolfgemenskap och kommer att arrangera evenemang, tävlingar, träningar och utbildningar för att främja sporten och ge spelarna en chans att mötas och utvecklas tillsammans.

Discgolf kurser och discgolf lektioner

Vi erbjuder privatlektioner, grupplektioner och företagsevenemang.
Läs mer om det här

Framtid

Vi har som vision att skapa något eget och fylla ett idag tomt segment inom discgolfen. Vad är det då undrar ni kanske? Ja, det kommer vi presentera under hösten 2023.
Så följ oss på Instagram och Facebook för löpande uppdateringar

Discace fysiska butik i Mjölby

Den fysiska butiken är belägen Mjölby, Östergötland.

Här kan Ni läsa mer om den fysiska butiken

Markus Hovbrandt

Markus
Inköp & försäljning

Ansvarig för våra inköp och försäljning

Magnus
Lager / kundtjänst

Ansvarig för butiken och lager

Christian
Produktutveckling

Design och utveckling av våra egna varumärken

Simon
IT

Utveckling och drift av e-handel